Nyårsfest

Just nu gör jag mig i ordning för att åka iväg med familjen på nyårsfest. Den är på ett annat hotel eftersom det var fullbokat här. Ska tillbaka till hotellet runt tio vår tid (elva svensk tid) för att kunna kolla på fyrverkeriena från vår balkong. Snart kommer taxin och hämtar oss, spanjorerna här är helt galna i trafiken så jag hoppas att vi kommer fram oskadda!


Hola!

Just nu sitter jag på balkongen till vårt hotelrum på andra våningen i Las Americas på Teneriffa och äter en chokladdonut. Hahah, njuter av livet som bara den! Har haft världens bästa första vecka här nere i Atlanten, solat, badat, shoppat, träffat bekanta och träffat nya människor. Är otroligt glad över att det är en vecka kvar här, skulle inte klara av att åka härifrån imorgon, det är alldeles för underbart här!

A very Merry Christmas

Heejjochhåå nu har det inte varit någon bloggning på nästan en vecka (hemskt!) Det har hänt rätt mycket sedan sist.
Jag har fått jullov. Sista dagen i skolan samlades vi och såg på "Life of Leif - Christmas Special" Hahaha asså vår samhällslärare är lite special om man säger så...
Då fick vi också våra första Report Cards, som är som omdömen antar jag, hahah på hemvägen lyckades jag i vilket fall glömma papprena på Burger King och när jag satt på bussen hem (lyckligt vis hade den inte börjat åka än) så kom jag på att jag inte hade papprena med mig. Då sprang jag av bussen och tillbaka till BK där jag fick fråga mig runt efter mina papper som otroligt nog var kvar där. Det tog alltså två timmar längre än vanligt att ta sig hem i tisdags.
På eftermiddagen i tisdags skulle jag till Sara för julklappsbyte. Hahah jag fick världens finaste kuddar (England såklart) från henne, TACKSÅMYCKET<3
I onsdags hade jag en riktig jullovsdag. Satt vid tvn heela dagen och kollade klart på första säsongen av White Collar (gryymt bra serie, älskar den!)
Jag, Clara, Esther och Jansu åkte i torsdags till Liseberg och firade jul. Hahah, det visade sig efteråt att det hade varit rätt många mer som var där samtidigt, men dem såg vi inte.
I fredags packade jag hela dagen och såg Sara för sista gången det här året, kommer sakna henne!!
Oooch till sist; DET ÄR JULAFTON IDAG!! Kom precis hem ifrån firandet med kusinerna. Mina julklappar hade alla ett genemsamt tema - London... hahah fattar inte att när alla ser London-saker tänker de på mig... konstigt!
Som sagt så har jag packat och nu är det bara lite kvar som ska göras i ordning. Imorgon bär det av till Teneriffa!! Åhh, det kommer bli så skönt! två underbara veckor i solen med spanjorer och härligt - LOVE!

Önskar verkligen alla en riktigt god jul och gott nytt år om vi inte ses förrän nästa år!<3
Nu blir det bums i säng efter allt är färdigpackat, så ska vi upp tre imorgon.. men det är det värt!!
A very merry christmas to you <3

Thank you for the music

Jag har ÄNTLIGEN en fungerande iPod igen! Klarar mig seriöst inte utan iPod, det är nödvändigt att kunna ha bra musik i öronen 24/7.

Long time no see

Det var rätt länge sedan jag kunde sätta mig vid en dator och bara göra något utanför skolarbetet nu.. de senaste 2 dagarna har jag haft tre stora prov och en inlämning, så det har varit rätt så mycket plugg. Nu är det bara MonsterQuiz på måndag och sedan är det ingen mer läxa det här året! Ska bli såå skönt!

Peekaboo

Hahaha, är såå trött...

Kom hem från skolan för ungefär en timma sedan. Har massvis att göra eftersom jag har en inlämning och 3 prov på torsdag och fredag. Sedan måste jag läsa ut engelska-boken också. Trevligt!
Det blir till att plugga nu de sista dagarna innan lovet. Lov.. jag kan inte fatta att jag snart gått klart första terminen på gymnasiet. Helt sjukt! Kan lugnt säga att jag fullkomligt älskar mitt gymnasieval, skulle inte ändrat det för någonting!

Luciiia

Jag ska på två Lucia-firanden nu på morgonen.. en är om tio min och en är klockan tio. Nu när det är Lucia kanske jag äntligen kan komma in i the Christmas Spirit. Har inte direkt fattat än att det snart är julafton.. det har varit extra svårt att komma in i den äkta julkänslan iår, ingen aning om varför, men så är det.

Idag har jag inget speciellt i skolan, missar första lektionen, som är spanska, på grund av att estetarna ska ha Lucia-firande i Norra Aulan. Good times!
Hej, jag är trött

Where I belong


Var ute vid åtta imorse för att få ut reklamen när det regnade och blåste minst. Kändes rätt skönt att vara klar med utdelningen vid halv tio och känna att man har fortfarande hela dagen på sig att göra saker. Nu ska skriva klar engelska uppsatsen och sedan vänta på Morteza som ska komma hit och plugga inför alla prov denna vecka.

Shot for me

Hade det trevligt hemma hos Clara och Axel igår, med andra roliga människor, haha. Efteråt tog det över en timma hem eftersom det var orkan och de hade stängt Älvsborgsbron och det var typ trafikkaos, plus att färjan tog mycket längre tid än vanligt hem. Men jag kom i alla fall hem till slut!

Idag är det Malin-dagen, så det ska bli tårta och god mat ikväll. Annars har jag sorterat reklam som jag ska ut med imorgon eftersom det fortfarande blåser och regnar ute. Nu tänkte jag sätta mig med läxan. Hihiho, har två inlämningar och tre prov nästa vecka.. loving life!


RIP iPod...

Åh vad jag är glad! En dag i skolan avklarad. Johanna hemma igen, vilket resulterade i telefonsamtal.. SAKNAT HENNE. Har också gjort klart läxan för denna vecka. Imorgon har jag två lektioner där jag redan gjort mina muntliga redovisningar, så jag ska i princip bara titta på alla andras redovisningar. Lovelovelove! Sedan är det helg och då är det 2 veckor kvar till julafton och Teneriffa - LOVE! Såå härligt kommer det bli!

Trots alla positiva händelser så har min iPod lagt av. Efter 4 år bestämde den sig för att den inte ville vara med längre.. så det blir till att gå på iPodsjakt inför resan. Eftersom jag INTE planerar att spendera 8 timmar utan iPod! RIP iPod<3

Christmas cupcakes!

Är så frestad att baka dessa!! Önskar att det fanns mer tid...

The Art of Trolling


HAHAHA typ dog åt de här!

Sleepyhead

Woopiooo jag måste fixa min webcam snart.. inte roligt det här. Fast så har man massa läxor så att man inte kan fokusera på något annat än skolan... Måste i alla fall börja köpa julklappar och börja med julkort och allt sånt. Har inte riktigt fattat att det snart är jul, det är ju bara 2 veckor kvar typ! Och med tanke på hur snabbt terminen har gått kommer de här två veckorna gå hur snabbt som helst.

Oooch Johanna kommer hem imorgon!! Har typ haft smsryck eftersom jag inte kunnat skriva om alla random saker till henne. Haha, typ som hur otroligt korta klippen i The Wanted's adventkalender har varit hittills :( arghahg kom hem snart!
Så sann!

The Christmas Rush

Mike Tompkins har gjort en egen jullåt! Han är så otroligt bra, gör alla ljud med munnen. Är så sjukt imponerad!

Busybusy



Så här känner jag mig just nu. Det finns så mycket att göra att jag inte riktigt vet vart jag ska börja. Sitter och gör läxa på bussen till skolan eftersom Sara är sjuk igen (STACKARE!) så jag har inget bättre för mig. Jo, jag skulle ju kunna sova, men då sover jag bort läxtid.. börjar klockan tio i tio idag, men kommer komma till skolan en timma tidigare för att plugga. Oh well, bara tio dagar kvar i skolan nu!

SNOOW!

Fatta att det har snöat!! I och för sig låg det inte kvar särskillt länge, men det förändrar inte att det har snöat! Gick som en gammal tant över skolgården imorse. Ja, do the tant-walk! Det är ända sättet att prevent falling on your butt!
Annars är det ännu en dag avklarad, en dag mindre kvar till jullov, julafton och julresa. Skööönt!

Imorse bytte jag förresten från kontantkort till abonemang.. men så funngerade inte själva telefon-funktionerna efter jag bytt ut simkortet. Så jag lämnade telefonen hemma och var mobillös för en dag. När pappa kom hem kommer pappa med en fullt fungerande telefon till mig... det var tydligen bara så att man behövde starta om mobilen igen... kände mig rätt så mega fail där...

Just nu ska jag bara hitta en bild till engelskan och maila den till läraren så ska jag i säng sedan! Såå skönt, är hur trött som helst efter skola, träning och läxor...


I feel as though my time has come

Nu blir det bums i säng efter en lååång dag!

Blev klar med Historian halv fyra imorse, då var det bara att lägga sig för att sova i 3 timmar innan det var dags att åka till skolan. Sedan kunde jag inte sova på bussen heller eftersom jag kunde passa på att göra Engelska-läxan då. Väl i skolan hade jag den muntliga presentationen på Historian, Engelska förhör, Biologi-lecture och världens segaste svenska. Efter skolan skulle jag till Maths Studies med Esther också, så jag kom hem runt halv sju. Då var det dags att sätta sig med böcker igen...
Tiden innan jul är inte alls kul. Det är för många läxor. På de elva dagar som är kvar i skolan ska jag ha 4 prov och lite extra läxor på det! Det blir till att plugga dygnet runt nu...

Fast nu tänkte jag faktiskt låta mig få sova! Annars kommer jag inte vara vid medvetandet imorgon.. Godnatt!

Demonstrerar mig på svenska-lektionerna:




StressSöndag

Okej, idag har jag brottom. Ska ut med reklam och sedan superplugga. Har jättemycket inför den här veckan och jag hoppas jag hinner. Bläh, stressstressstress massvis ska göras innan jullovet :/


Hahahah ja...

Forever yours

Har precis kommit tillbaka från att ha övningskört med mamma. Det gick riktigt bra idag! Åkte för första gången ute i trafiken bland andra bilar(!) och det gick bra :) Kom till och med upp på 4an och sedan är det bara en växel kvar, haha. Fick till och med parkera på vår uppfart, vilket inte är det lättaste i och med att det är jättesmalt där och vi har inte någon liten bil... men som sagt, det gick bra och jag är skitnöjd :D

Nu ska jag sätta mig med Historian. På måndag ska vi ha en presentation plus inlämning av 3 sidor sammanfattning av ett kapitel. Hur ska detta gå?! Jaja, får jobba på bara så ska det väl gå bra.


Min webcam vill inte funka, därav ingen bild på mig..

White Christmas

Riktig julkänsla! Älskar julsånger! ♥

I'm dreaming of a white christmas...

Kände mig otroligt lyckad idag när jag vaknade 20 minuter innan jag skulle vara på färjan och hann ändå. Tog med mig frukosten, men huvudsaken var att jag hann! Hade bara två lektioner idag, vilket var skönt. Och på engelskan fick vi brownie och chokladmuffins, vilket var jättegott haha! Just nu sitter jag och kollar på The Vampire Diaries, tog en paus ifrån pluggandet men måste nog börja snart igen. Har sjukt mycket i skolan nu innan jul, sedan ska det bli skönt med 2 veckor i solen!

Haha, det börjar kännas juligt inuti skolan även fast det inte gör det utanför.. tycker det borde snöa snart...

Sool och värme

Jahapp.. Nu när vädret är som tråkigast så åker Johanna iväg till Gran Canaria och lämnar mig här i kalla Sverige... inte okej.. inte okej alls... vem ska jag nu smsa den kommande veckan?!
Haha, skämt ;) Men du får ha det helt underbart bäst där nere så hörs vi när du kommer hem!
Tröttnar aldrig på denna bild.. love you <3

Locked out

Dagen började bra. Hade sovmorgon och kom iväg med kakorna som jag bakade igår. Kom till skolan i tid, slutade svenskan en kvart för tidigt så att vi fick vänta på att kunna gå in i bamba (matsalen) i en halvtimma.. sedan var det civics där vi fick reda på att han flyttat bak provet en vecka, dvs en vecka mindra att plugga till provet på. Sedan var det adventsfika med formgroupen! Haha, de i klassen verkade gilla mina bakverk, fick kommentaren:
"Can't your phone go off in English-class?!"
Haha, varje gång någons telefon ringer eller smsar på engelskan så ska den personen ha bakat till nästa engelska-lektion. Vi ska exempelvis få kakor imorgon eftersom Nicklas fick sms på lektionen igår. Härlig regel tycker jag ;)

En bra sak med torsdagar är att jag kommer hem innan det är kolsvart ute. Dock hade jag inte räknat med att det inte skulle vara någon hemma när jag kom hem till ett låst hus.. utan nyckel... så det blev till att vänta på att någon vänlig familjemedlem skulle komma hem och låsa upp för mig. Nu ska jag sätta mig med läxor och mata sköldpaddorna = bra torsdags kväll..
By the way.. regn är okej om man har den här utsikten...

RSS 2.0