I'm running from a warzone

Jag har just haft världens bästa dag. Tror ärligt talat inte jag lett så mycket som jag gjort idag. Pratade med Johanna tre gånger.. men det var nödvändigt! Sedan har jag också packat klart. Ska åka runt nio, så kommer vi fram till Gotland kvart över tolv. Det känns obeskrivligt roligt att äntligen få träffa Johanna! Så skön är hon!! Dock har hon skola denna vecka, men det kan inte hjälpas. I värsta fall får jag smyga mig in på hennes lektioner, haha! Nej, inte riktigt så desperat efter mer skola är jag.. Mitt rum är även fullt av Lindas alla saker just nu. Hon flyttade in alla sina grejer från sitt rum eftersom pappa ska tapetsera där medan vi är på Gotland. Åh, nej, nu ska jag gå och lägga mig så det snabbare blir tisdag och jag snabbare kommer få träffa Johanna!
Längtar!

Nice straight row

Hahah, tog tillfället i akt och passade på att kolla på "Katy Brand vs The Wanted" medan pappa var i mitt rum. Det slutade med att han satte sig bredvid mig och kollade på hela! I hela 22 minuter! Haha, jag är chockad. Han frågade till och med frågor om dom och frågade vart de kom ifrån. Stolt kände jag mig då.

Hur som helst ska jag nog försöka komma i säng nu. Är hur trött som helst och har inte packat färdigt än, får fortsätta imorgon :)

Tom & Jerry

Idag har jag bara tagit det lugnt, rensat bilder på datorn och nu tänkte jag sätta mig och göra lite matte så jag inte sparar det till allra sist på lovet.. jag tänkte även slå in lite presenter som ska med till Gotland på tisdag. Förstår inte att det är så snart! Det är i övermorgon jag ska träffa Johanna! Då är det också exakt ett år sedan jag lyssnade på The Wanteds album för första gången, helt sjukt att det är på exakt samma dag, fast med ett års mellanrum. Det var ju tack vare The Wanted som jag och Johanna träffades, jag har dom att tacka för mycket!
Om jag hinner tänkte jag också göra lite engelska, också för att inte skjuta upp det till sista minuten, haha. Juste, hade en ansiktsmask innan, och smart som man är tittar man inte på innehållsförteckningen utan märker efteråt att man var allergisk mot den.. så jag var jätteröd i ansiktet, men det gick över när jag tagit en tablett. Tack gode gud för allergimedicin!

Halloween

Har precis rensat i alla bilder på datorn och då hittade jag den här bilden på vad jag hade på naglarna förra året vid den här tiden. Haha, fattar inte att det var ett år sedan!

Turkiet

Just nu sitter Sara på planet till Turkiet. Sol, bad.. vill ha! Hoppas i alla fall att hon har det bäst där! Och att hon inte såkar ut för en jordbävning eller någon annan naturkatastrof när hon är där!

Jag ska i alla fall bara fixa lite grejer inför tisdag och sedan kanske (förmodligen) titta på en film. Vilken film det blir vet jag inte än, men det ordnar sig!
Njuter av höstlov..

Fotboll

Förmodligen den enda gången någonsin som jag kan tänka mig att se på fotboll är när min kusin spelar, och det visas på tv. Haha fotboll är absolut inget för mig! Men satt ändå och hejade på Matildas lag när de visades på TV4 Sport idag och igår! Synd att de inte vann, kämpade bra i alla fall :) och enligt alla andra fotbollsgalna i min familj så var domaren inte så bra, missade några utvisningar osv.. för de var ju absolut inte partiska!

Nu ska jag sätta mig och fixa undan lite skolpapper och sedan fixa med packningen inför tisdag då man ska dra iväg till Gotland. Kommer bli underbart!
Gammal bild! Hahah jag och Linda

HÖSTLOV!

JA! ÄNTLIGEN är det höstlov! Det var på tiden!! Hahah, idag åkte jag bara in till skolan för att ha ett Matte-prov på morgonen. Kändes som om de gjorde det mer seriöst än vad det egentligen var. De hade ställt upp stolar och bänkar i Södra Aulan och hela klassen skulle in och ha det på samma gång (vi är runt 60 stycken.) Så det var några ansikten jag inte riktigt kände igen... haha känns konstigt att inte känna igen eller veta alla namnen på alla i sin klass! Men den är ju lite varierad.. dels är vi jätte många, vi har massa olika nationaliteter från hela världen, och ålderna sträcker sig från att vara 97a till 93a.... hahah, men jag gillar min klass ändå!♥

Efter provet gick jag bara till min engelskalärare för att få en ny engelskabok att läsa och analysera, fun! Sedan åkte jag till mormor och morfars lägenhet och stannade där tills pappa slutade jobbet och kom och hämtade mig. Har även varit med Karin på barngympan, känns skönt att kunna tjäna pengar trots att jag inte kan dela ut reklamen pga min mage..

Känner att det här blev ett rätt långt inlägg.. men det känns skönt att kunna skriva av sig när internet äntligen kommit tillbaka. Man fattar inte hur mycket man behöver internet förrän det är borta!
Haha är jättetröött!
Såå skönt med höstlov!

malin lever

hej malins läsare!
Malin smsade mig förut och bad mig om en tjänst.. att skriva något här så att ni skulle veta att hon lever! Hon bad mig också hälsa att hon hade fått medicin för sin onda mage så hon kommer överleva, don't worry!

Imorgon är det sista dagen i skolan, vilket jag tycker är en otroligt skön känsla! Tror aldrig jag har känt så mycket för att få lov som nu.. Gymnasiet är 1000 gånger hårdare än högstadiet. Det bästa med lovet är att jag åker till turkiet på lördag kväll! Det ska bli så skönt, kärlek till det. Malin kommer ju också få det trevligt eftersom hon ska träffa Johanna för första gången, något som hon har pratat mycket om och jag vet att hon ser fram emot! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova, upp 05.40 imorgon...TAGGA!

 
sötaste malin!

 
Kram Sara!

We were meant to fly

Idag var jag på kemin och matten. Åkte hem till mormor och morfar på lunchen för att äta och vila. Har fortfarande ont i magen, tycker det kunde släppa nu!

Dess utom är jag begravd i läxor, så hinner typ inte göra något annat än plugga, haha. Men det går för hoppningsvis över tills på lovet. På tal om lov så är det mindre än en vecka kvar till jag kommer träffa världens bästa Johanna! :D

Nu ska jag återgå till mitt pluggande, oh the joy!
LÄXOR<3

Breathing in snowflakes

Ska ta och sätta igång med matten nu. Var ju som sagt på matteloktionen idag och sedan åkte jag direkt hem. Magen är bättre, men vet inte om jag kommer gå hela dagen imorgon eller inte. Har ändrat lite i designen, tyckte den andra blev för mörk, men jag vet inte, haha. Förlåt om du inte fattar något av det här, haha, är såå trött!

Wherever you will go

Eftersom jag hade så ont igår åker jag bara in till Matten idag. Kände att den är viktigast med tanke på provet på fredag. Så jag kunde sova ut idag, det var skönt :) Nu ska jag snart åka in och i eftermiddag blir det till att skriva en recension till svenskan och sedan matteplugg.

You and me and the coats in the backroom

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. I've been busy and so on.. det är inte så lätt när man är sjuk och har mängder av läxor! Idag hade jag två prov och nu efter skolan har jag bajsont i magen. Inte kul att ha körtelbuk :/ Känns som om jag råkat bita hål i magen, som jag sa innan till Sara.. fattar nu typ hur ont hon hade när hon hade körtelfeber!

Nu ska jag stanna uppe lite till bara för att se The Wanted's Livestream från New York, hardcore fan här ja! Haha, och jag vill ha höstlov nu! Fusk på alla dem som har höstlov den här veckan.. *hosthost* Jaja, nu börjar livestreamen snart!
Anything can happen..

I know that it's a little it frightning..

Nu har jag precis sett på en film. The Craigslist Killer hette den, var lite knepig i början, tog ett tag innan jag kom in i den, men sedan blev den bättre. Det var Johanna som tjatat på mig om att jag var tvungen och se den, haha! Pratade med henne i telefon också och då kom vi på att det är bara tio dagar kvar tills vi ska träffas nu! (Okej, nio nu eftersom vi pratade i telefon igår.) I vilket fall som helst var det lika kul som vanligt ;)

Barnpassningen gick bra, men det blev inte något effektivt pluggande, så sparar det tills imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka få mer sömn än jag fick igår!

TOWIE 3

Har precis kollat på The Only Way Is Essex säsong 3. Hahahah, jag dör så kul det är! Nu ska jag bara hoppa in i duschen också blir det att plugga Historia sen. Ikväll ska jag vara barnvakt.. hur kommer det gå?? Haha, nej, men det kommer nog gå bra :)

Lego House

Ed Sheeran ♥

Sjukhuset

Jo, nu har jag äntligen kommit hem från sjukhuset. Åkte på torsdagsmorgonen för att det gjorde jätte ont i magen, speciellt i höger sida. Det gjorde så ont att jag inte kunde lyfta upp benet för att sätta på mig strumpor. Då åkte jag och farmor först till Vårdcentralen och jag blev sedan skickad vidare till sjukhuset. Vi tog bussen till färjan så fick pappa hämta mig på andra sidan. Så spenerade jag dagen på sjukhuset från tolv (när jag kom dit) till halv fyra (då jag fick åka hem). Under den tiden tog de en massa prover, det var massa väntan och så blev jag undersökt av en kirurg. Men alla värden såg bra ut så det tydde på ingen blindtarmsinflamation. Jag fick åka hem på permission för att åka tillbaka på fredagen för att ta nya prover. Då hade jag levt på dropp hela dagen och fick bara äta flytande mat när jag kom hem, ifall jag skulle behöva operera.

På fredagen åkte jag och mamma in vid sju. De tog en massa prover igen, jag fick dropp och vi fick vänta på en kirurg. Kirurgen bestämde att jag skulle in på ett ultraljud för att de skulle då kunna kolla om det är blindtarmen eller vad det är för något annat som kan vara fel. Vi fick tid hos ultraljudet halv ett. Där kollade en specialist på min mage i en halvtimme innan de hittade något. Det visade sig att jag har körtelbuk, vilket är desamma som körtelvirus, fast i körtlarna i magen. Det är samma symptomer som blindtarm tydligen. Jag hade körtelbuk för två år sedan, så det tyder på att när jag får ett virus sätter det sig i magen i stället för i mina luftvägar eller någon annan stans som det är vanligast. Ja, så när vi väl fick svar på det så fick vi åka hem, runt tre, halv fyra. Då får jag äntligen äta riktig mat! Det var hur skönt som helst!! Då hade jag levt på dropp och lite, lite soppa under 48 timmar.. jag var hungrig!

Väl hemma så ringde Sara och sa att jag skulle kolla brevlådan. När jag gjorde det hittade jag världens bästa kryapådimedicin!
Blev jätteglad! Fattade inte hur hon kunde fått ta på det eftersom det inte säljs i Sverige, men SuperSara fixar allt!♥

Leave the battleground

Oj, haha det blev inget inlägg igår eftersom jag var hos tandläkaren på morgonen, sedan hade jag skola till halv fyra, kom hem runt fem, åt mat och sedan skulle jag bara lägga mig på sängen och vila lite vid klockan sex.. men jag råkade visst somna och sov till halv sex nu på morgonen. Det var jätteskönt! Haha, och det verkade som om jag behövde det..

Hahah kollade runt på bilder från England innan och hittade denna!

2 söta saker

Två snabba saker jag kom på att jag bara måste skriva om;

Ett: Min farmor är jättecool. Pappa frågade om hon kunde komma lite, då svarar hon:
"Nej, kan det inte vänta till efter Desperate Housewives?!"
Hahah så söt!♥

Två: Pappa har en från England som hälsar på på hans jobb. Då tog han tydligen tillfället i akt och frågade henne om hon visste vilka The Wanted var. Det gjorde hon, så då berättade pappa också att han har en dotter som älskar dom och som ska med sin kompis på deras Arena Tour nästa år! Hahaha stoltpappa.se


Kärlek♥


Invicible

Så! Nu har jag kommit hem äntligen! Skoldagen började med att jag inte hade någon spanska, läraren kom inte.. så vi satte oss i ett pluggrum och pluggade lite till innan samhällsprovet. Själva provet gick väl sådär.. inte så jättenöjd faktiskt. Matten rullade på och sedan hade vi gympa. Men inte beeptest, det blev Jojjo-testet istället (stavning?) På något sätt lyckades jag få ännu ondare i knät än innan, måste kolla upp det hos skolsyster typ imorgon, kul...

Efter skolan åkte jag till mormor och morfar och åt. Haha, jag visade även Facebook för mormor. Hon tycker det är jätteroligt, haha! Så vi stalkade några släktingar, typ mina kusiner, syslingar och syster. Hahhaha mormor♥

Klockan sju var jag på teater med svenskan. Vi såg Apatiska för nybörjare. Den var riktigt bra faktiskt! Värd att se. Tyckte den var sjukt bra gjord och skådespelarna var hur bra som helst! Älskade den svarta humorn och de olika konflikter som teatern tog upp.

Nu ska jag skriva lite om Unconditional Love till engelskan och sedan sova! Ska upp till tandläkaren tjugo i åtta imorgon, så får vi se hur det går...


Last to know

Jag känner mig hur lite taggad inför skolan som helst. Dels för att jag har samhällsprov som jag tycker är jättesvårt, och sedan för att vi ska ha beeptest på gympan idag och jag har fått ont i mitt knä igen. Så det blir till att springa med knästöd (om det ens heter så?) Efter skolan hinner jag heller inte hem innan teatern vi ska gå på med svenskan, så jag ska åka till mormor och morfar, haha. Annars vaknade jag kvart i halv sex, fick för mig att alarmet skulle gå när som helst så jag tände lampan. När jag legat där en halvtimma kom jag på att det var halv sju jag skulle gå upp... lyckat! Så jag somnade om en halvtimma..

Igår var det förresten rekord! Jag och Johanna pratade i telefon mindre än en timma! (Vi pratade i 59 min och 9 sek.. men ändå!)

Nu ska jag äta frukost, packa väskan och sedan åka iväg till skolan!
Tiden flyger iväg, det är snart höstlov!

I'll be your strength

Kom hem runt femtiden, har försökt plugga samhäll sedan dess. Det är dock lite svårt när det känns som att huvudet ska sprängas.. men har tagit tablett för det och dricker massa vatten nu, så förhoppningsvis går huvudvärken över snart!

Tänkte ringa och utnyttja Johannas expertis inom samhäll lite senare, hon kanske kan förklara alla saker lite bättre än vad boken gör... annars har jag inga andra planer för helgen, bara att typ plugga in all samhäll tills imorgon eftersom det är prov då..
Hahaha, smart lärare!

Warzone

Fick sluta 45 minuter tidigare från svenskan, det var riktigt skönt! Fast jag var tvungen att sätta mig i pluggrummet eftersom jag ska samåka hem med pappa klockan fyra. Så har suttit här och gjort kemiläxa i ungefär en halvtimma, bara en halvtimma kvar nu! Haha, jo, men det är rätt skönt att få läxan gjord innan man kommer hem :)


Take a risk and feel the rush

Ja, inte för att man ser så bra, men jag har i alla fall spenderat eftermiddagen begravd i läxor. Och konstigt nog har jag fortfarande läxor som behöver göras! Det är som en oändligt berg. Så fort man är klar med den ena läxan finns det en annan läxa som ligger och väntar på en... Nu ska jag i alla fall bara göra det sista av engelskan och sedan komma i säng! Tänkte gå igenom historian på bussen till skolan imorgon, för nu orkar min hjärna inte mer snart!

Yeah, I like it like that

Vad har jag gjort idag? Ja, inte det jag borde gjort i alla fall. Jag har läst tidningar, ätit Skittles, och lyssnat på musik. Fast jag borde pluggat så att min hög av plugg skulle blivit mindre.. den är så stor att jag knappt vågar titta bort mot skrivbordet. Fast jag måste väl sätta igång nu så den krymper lite... ni kan få före- och efterbilder sedan, så får vi se om det är någon ändring.. tveksamt.

Tummen upp för tröjan!

Someone stole all the air so I can't speak

Just nu sitter jag och kollar på X Factor avsnitt. Innan var jag ute och gick i slingan, sedan såg jag på Färjestad-Frölunda matchen och det var riktigt härligt att Färjestad äntligen fick sin trepoängare! Kan det berott på att Jönsson är tillbaka i båset? Inte vet jag, men gött var det i alla fall! Har också pratat med Johanna i telefon, haha ja, vad ska man säga.. vi har pratat om allt mellan himmel och jord.

Nu ska jag snart i säng i alla fall. Imorgon blir det att plugga inför Samhällsprovet och lite annat smått och gott...


I'll be your hero who's standing strong

Det här är receptet på en härlig höstdag enligt mig! Hårinpackning, Body Butter, massa tidningar och bra musik! Ska även fixa naglarna sedan. Ska bli riktigt härligt att bara ta det lugnt idag!

All time low

Oj, verkar som om inlägget jag gjorde när jag kom hem inte publicerades :S I alla fall kom jag hem med tio i fyra-färjan. Då åkte jag direkt till dagis, hämtade min lillasyster, åkte hem, åt och åkte iväg med henne till barngympan. Så trevligt hade jag, haha. Perfekt fredagseftermiddag! På gympan fick jag gjort engelskan, sedan tog jag paus i pluggandet och kollade på Idol och hade mysigt med familjen. Just nu har jag precis kollat på det senaste avsnittet av Waterloo Road och tänkte gå och lägga mig. Behöver sömn.
Positive thinking!

Ny design

Före:
Efter:

Så, kände för att byta designen, haha. Om ni inte kan se, klicka på F5.

Minusgrader = :(

I och för sig är det bara en minusgrad just nu, men när jag vaknade var det -3. Bläh, det negativa med höst och vinter är att det är kallt! Om det hade varit lite varmare hade jag gillat det bättre, haha. Fast det ger ju en ursäkt till att gå runt i tjocka mysiga tröjor, så det väger väl upp sig.

Nu ska jag göra det sista i engelskan och sedan åka iväg till skolan! Ha det bäst♥

13/10/11

Nu ska jag iväg på träning! Efter det blir det engelska och sedan historia om jag hinner. Är jätteskönt med bara två lektioner imorgon! Har också tänkt köpa tidningen Bliss om jag hittar den eftersom det ska vara en intervju med Nathan i den (wiie!) Haha, ja, jag är lite speciell..
Annars är jag helt slut och orkar egentligen inte med träning, men hoppas att jag får energi efteråt. Brukar bli piggare efter träning, men är inte så säker på att det komma fungera idag eftersom jag är helt slut :/

Möt mina två nya vänner: påse 1 och påse 2. De har flyttat in under mina ögon...

Early morning

Nu sitter jag på färjan på väg till skolan. Blev lite sen idag eftersom pappa inte var vaken, så fick väcka honom, haha. Nu är vi i alla fall på väg!

På svenskan idag ska en dramaturg komma.. kul... Nej, jag fattar inte min svensklärare :S slutar i alla fall tio över två idag. Ska bli skönt att sluta tidigt för en gångs skull!


No me gusta español

So, idag hade jag först PSAT-provet och sedan 2 timmar matte. Min hjärna var typ mos efter provet. Haha, helt slut i huvudet var jag! När jag kom hem pratade jag med Johanna i telefon (som vanligt över en timma..) och nu sitter jag med Waterloo Road och försöker göra spanskan. No habla español! Ah, orkar inte, vill bara gå och lägga mig nu. Är hur trött som helst!


Too much to do!

Idag hade jag gympa sista lektionen, slutade vid fyra och hade turen att jag kunde samåka med pappa hem. Kom faktiskt hem fem (vilket är vääldigt ovanligt!) Tills imorgon ska jag ha läst 60 sidor i engelska-boken plus skriva i min Journal om det jag läst. Sedan måste jag också öva inför PSAT-provet jag ska göra imorgon. PLUS att jag skå på träning som börjar om en halvtimme. Gah! Får skjuta upp de andra läxorna tills imorgon, för det finns helt enkelt inte tid för mer idag.

PSAT står för Pre-SAT. Man kan ta det provet som övning inför det riktiga SAT-provet så man vet på vilken nivå man ligger på jämfört med resten av världen. Det man sedan gör SAT-provet för är eftersom vissa College i USA (de flesta om man ska vara ärlig) tar bara in elever som har gjort bra ifrån sig på SAT-provet. Men det är ju också bra övning inför andra stora prov i framtiden.. inte så långt in i framtiden..

Needed to bring this back..♥

Take me down like I'm a domino

Skola från 9.40 till 15.50. Kom hem runt tjugo över fem. Sedan dess har jag pluggat med Waterloo Road på i bakgrunden. Tycker verkligen det ska komma till svensk tv, likaså The X Factor, plus en massa andra serier... varför har vi inte bra, engelsk tv här?! Suck.

Kemiprovet var på allt annat än det han hade sagt att det skulle vara på, så får bara hålla tummarna att jag inte var helt fel ute. Det var ett rätt viktigt prov eftersom det här är den enda kemin vi har i ettan. Hoppas bara han inte bara går efter provet, utan för vad vi gör på lektionerna också. Nu ska jag äta kvällsmat och sedan hoppa i säng :)

Worry About You

2AM Club

9/10/11

Idag tog jag sovmorgon till halv tolv. Det var skönt att äntligen kunna sova! Sedan dess har jag gjort läxor och det tänkte jag fortsätta med. Har ett stort kemiprov imorgon, så ska plugga till det :)

You're the sunshine that makes my day

Jag har världens finaste vän. Tror inte hon vet hur mycket jag uppskattar henne. Kan verkligen prata om allt, när som helst. Hon är världens bästa. Hon klarar alltid av att sätta ett leende i mitt ansikte. Oavsett vad det är kan hon göra min dag till det bättre. Bästa vän♥


A Thousand Miles

Ronan Parke. 13 år. Från England. Är helt kär i hans röst!

Making my way downtown

Ojoj, här var det låg uppdatering på hög nivå! Igår tittade jag på de senaste avsnitten av The Vampire Diaries och sedan på kvällen tittade jag på Idol. Tyckte Robin och Molly var bäst, haha. Pratade även med Johanna igår, dels under bussresan hem, men också när hon blev irriterad på Bard haha!
Idag vaknade jag klockan åtta(!) och var pigg, väldigt ovanligt. Så jag har städat mitt rum, rensat bland skolpapper, hängt tvätt, pluggat, matat sköldpaddor, delat ut reklam på grannön och hämtat lönen på pizzerian. Nu ska jag kolla på någon film hade jag tänkt mig.

How many times do I fly through your headspace?

Åh vad det är grått ute.. sitter i alla fall just nu på färjan, i en dubbeldäckare högst upp, yeap! Och gör läxa, mys. Fattar inte att det redan är fredag. Vart tar veckorna vägen?! Jaja, jag klagar inte. Ska bli skönt med helg. Ska plugga på inför kemiprovet på måndag, wiie. Haha, jag är konstig!

I love Fridays

Börjar dagen med te och senaste avsnittet av Waterloo Road á la englishstyle. Börjar ju alltid klockan halv ett på fredagar, jag gillar fredagar!

Allways

Varför blir det alltid så att när man har som mest läxor att göra så sätter man sig vid datorn eller tvn och sedan gör man inte läxorna utan får panik sedan när man inser hur lite tid man har kvar att göra dom på?

I mitt fall fastnar jag vid Tumblr. Det är liksom världens bästa sida! (Av rätt många.. kan aldrig bestämma en favorit så det är många som delar förstaplats!)
So, om du inte har Tumblr kan du gå och skaffa ett account där. Jag rekomenderar det varmt om du älskar att jag vadsomhelstförutomläxor. Och om/när du väl har det kan du ju följa mig, haha! Bara ett förslag...


Klicka på bilden för att komma till min Tumblr!

Hockey!

Nu har jag duschat och ska sätta mig framför hockeyn med historian.
Färjestad - Växjö, taggar i min Färjestadpyjamas, som är aaningen för stor...

Powernap!

Just nu har jag kraschlandat i mormors säng efter att ha ätit mormors pannkakor. Yummy! Tänkte ta en powernap tills klockan 5, då pappa kommer och hämtar mig. Så för hoppningsvis kommer jag hem till klockan sex då träningen är. Sparar läxorna tills ikväll, känner att jag inte kan koncentrera mig om jag inte får ta min powernap!

Utsikt från mormors fönster.

Herp-a-derp

Det var en fin liten läxhög jag vaknade upp till imorse. Jättefin. Nu ska jag iväg för att ha spanska och svenska innan lunch.. jippie. Eller?

Hello Kitty

Det här är den coolaste tårtan jag sett på länge! Om någon bakar den till mig på min födelsedag hade det räckt! Hade inte behövt mer presenter!
Källa.

Live your life

Nu har jag läst klart engelskan. Ska bara läsa spanskan och svenskan och sedan ska jag sova, haha. Imorgon börjar jag åtta.. kul! Hoppas på fina drömmar inatt..


True.

Just a normal day

Det är soligt ute. Jag åker i bilen med mamma i Californien. Efter ett tag börjar det mörkna. Vi måste hitta vårt hotel. Jag pekar mot en bro som jag tror leder ut till den plats hotellet ska vara. Bron är jättelång. På bron tvekar jag. Tänk om inte det här är rätt väg? Ja, vi får väl chansa och så ser vi om det här är rätt väg. När vi väl kommer fram är det mörkt. Det enda vi kan se är ett ruckel. Jag säger åt mamma att vi kan vända om för det här är säkert inte rätt. Precis innan mamma hinner vända kommer det fram en gammal gubbe. Han är kort och ser mexikansk ut. Vi har nere fönstrena på bilen så mamma känner sig tvungen att stanna och höra på vad mannen har att säga. Han berättar att det här är hans hotell och att vi får stanna över natten. Mamma säger att vi har kommit fel och att vi redan har bokat ett hotell. Han frågar vilket hotell. Jag säger vilket hotell det är och frågar om han kan beskriva vägen dit. Mannen ger oss en vägbeskrivning. Han verkar lömsk. Det verkar inte som om han vill att vi ska åka därifrån.
Mamma vänder bilen och vi kommer iväg. En bit in på bron stannar vi. Vi går ut ur bilen för att hämta kartan som ligger i bagaget. Bakom oss kommer en bil. Vi kan inte se föraren. Bilen stannar till precis vid oss. Jag vänder mig mot bilen. Utan att jag hinner reagera hör jag ett skott. Föraren i bilen har en pistol riktad mot mamma. Jag vänder blicken mot mamma hon håller händerna för magen och kutar ryggen. Innan jag hinner göra något fortsätter bilen rakt fram. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill springa ifatt bilen och på något sätt straffa den som sköt mamma. I mitt huvud bildas dock en annan plan. Jag ska få in mamma i bilen. Sedan ska jag, som bara har övningskört en gång sätta mig i bilen och köra till närmsta sjukhus. Jag ser många bristande länkar i min plan. Dels att jag inte är världens bästa förare, men också att jag är på en helt främmande plats och inte har en aning om vart något sjukhus ligger. Då hör jag en bilmotor. Det är bilen. Den backar nu i full fart emot oss. Helt plötsligt har jag en kudde i handen. Jag springer fram mot bilen. Rutorna är nervevade och föraren, som jag nu ser är en tjej, riktar pistolen mot mig. Jag tar upp kudden och håller den emot rutan. Tjejen försöker flera gånger skjuta mig, men missar alltid. Hon kan inte se vart hon skjuter. Jag inser att hon inte kommer sluta skjuta förrän hon träffat mig. En kula skjuts farligt nära mitt huvud. Jag skriker till och tar åt mig kudden. Tjejen häver ut sig ett nöjt skratt. Skrattet är kallt, rått. Bilen börjar backa i full fart bort från oss. Hon tror att hon träffat mig. Det har hon inte. I skydd av mörkret springer jag tillbaka till bilen där mamma är. Det är en pöl av blod under mamma nu.

Då vaknar jag.

Jag tycker det är hur trevligt som helst att vakna klockan sex i stället för sju av en sådan här härlig dröm. Den förstör ju inte alls början på dagen.. ironi.



3-2

Idag var det en låång dag! Jag kunde vakna klockan halv nio imorse eftersom det tar ca 20 minuter till skolan från lägenheten (yay!) Hade PE (gympa) sista lektionen, slutade fyra och kom hem till ön tio i sex. Som tur var kunde pappa hämta mig och köra direkt till Tims Optik så jag kunde hämta mina linser och köpa ny linsvätska.. det behövdes! Sedan kom jag äntligen hem, kunde få i mig något att äta och åkte klockan sju iväg och tränade. Efter träningen var det hockeydags och Färjestad vann!! Woop woop! Färjestad-kläder imorgon? Svar ja!

Nu ska jag bara skriva det sista till engelskan och sedan sova. Just nu är jag en trött men glad tjej!

We were meant to fly

Jag har märkt att man får mycket mer läxor gjorda om man inte har en dator i närheten... lämnade min hemma eftersom jag ändå ska hem imorgon och sedan tillbaka hit på onsdag.. krångligt, jag vet.

En till sak jag har märkt är hur mycket man kan höra från andra lägenheter här.. just nu hör jag till exempel att de i lägenheten över spelar piano och sjunger för full hals...

Jag kom också på att när man är i stan ska man inte heja på folk av ren artighet. De kommer tro att man är konstig. När jag kom från spårvagnen och var precis på väg till lägenheten kommer det en man med en hund och utan att tänka på det så säger jag hej till han.. vilken blick jag fick! Från och med nu ska jag bara heja på folk jag känner...

Idag pratade jag också med Johanna igen.. haha känner att jag typ alltid skriver det, men det är väl bara bra? ;)

Nu ska jag i alla fall i säng! Känns riktigt skönt att veta att jag kan sova cirka en timma längre än vanligt eftersom jag sover här!


5 månader...

Hela dagen har gått åt till plugg. Nu ska jag bara göra kemin och det sista i historia så är jag klar! Det ska bli hur skönt som helst att få sova sedan, haha.
Pratade med Johanna precis, fast sedan skulle hon baka äppelpaj (eller äpplepaj, bestäm själv) så då fick jag inte vara kvar i luren längre.. Hahah, vi har i alla fall kommit fram till att om en månad kommer vi träffas och att igår var det 5 månader kvar tills vi åker till London, idag är det 5 månader kvar tills Johannas födelsedag och imorgon är det 5 månader kvar tills vi kommer se The Wanted live i O2 Arena på deras Arena-tour! Längtar ihjäl mig snart!

Kärlek..♥

Leopard

Så, nu har jag äntligen fått målat mina naglar. För första gången den här månaden är det något trevligare än bara en färg. Skönt!

Autumn

Källa: Tumblr

Fog

Idag var jag ute och delade reklam i ca 5 timmar i all dimma, när jag kom hem såg det ut som om jag duschat. Så tjock dimma var det! Imorgon ska jag PLUGGA, låter det bekant? Känner att jag vill i alla fall få gjort så mycket som möjligt nu inför veckan så jag slipper stressa sönder på dagarna. Sedan hade jag tänkt att jag kanske skulle hinna måla naglarna imorgon också, det var jättelänge sedan jag målade något kul där nu.. men har helt enkelt haft fullt upp!
Tog bilden igår. Det var ännu värre idag, kunde inte se grannön, kunde knappt se någonting framför sig...

With Your Love

Cher Lloyds nya. Tycker faktiskt om den och tycker det är kul att hon inte fortsatte med Swagger Jagger stilen...

Turning my calendar over to October

Är det fler än jag som älskar att vända blad på sina kalendrar? Det här året har varit extra kul eftersom jag har en London-kalender, haha. Nästa år hade jag tänkt få tag i The Wanteds....
Har precis sorterat reklam och ska cykla ut med den idag. Här är det tjocka så får se om jag hittar fram till brevlådorna.. och Linda är sjuk så jag ska ta två distrikt, plus att vi har pizza-reklam... trevligt, trevligt!

Busy

Olly Murs ♥

British television

Det blev ingen film, tittade på de nyaste avsnitten av Waterloo Road istället. Har inte haft tid och kollat på dem tidigare eftersom det har varit galet mycket att göra de senaste veckorna. Busy busy! Men jag gillart! Nu ska jag i säng om jag ska orka med helgen.

Ändrade lite i designen eftersom jag tröttnade på typsnittet. Inga stora ändringar, men ändå.. ;)

Haha spot on!

RSS 2.0