Konfirmation

Min kusin konfirmerades idag, så hela dagen har gått åt till att fira henne. Det var jättetrevligt.
Orkar inte sätta mig och fixa med alla bilder just nu, men här är några i alla fall :)


Champion sound


Sitter på bussen in till skolan och pluggar. Inte kul med två viktiga prov på samma dag när man varken haft tid eller ork till att plugga tillräckligt mycket, men det får fungera ändå.
Är inte van vid att åka in så här tidigt på fredagar. Får vänja mig eftersom de har bestämt sig för att lägga in två extra Physics lektioner i veckan då vi inte haft Physics på en månad. Så nu ska det bli 5 Physics lektioner i veckan, kul. På onsdagar börjar vi och slutar vi dagen med Physics, preciiiis vad vi behöver.. ~märk sarkasmen~


Hvitfeldtskadagen 120425

Rensade i bilderna, här är the highlights of Hvitfeldtskadagen:

Esther och Clara hade dansuppvisning med sin SydKoreagrupp. Också var det massvis av andra kul aktiviteter!

Unfortunate happenings

Håller på att fixa med bilderna från igår. Naturligtvis hade jag glömt ladda kameran, så jag fick inte så många bilder. Haha, så typiskt mig. En annan sak igår som är så typiskt mig som det går är när jag satt på bussen hem från Clara. Kommer på att jag glömt min iPod i Claras kök. Känner såklart runt i alla fickor ifall det verkligen stämmer innan jag säger något. Det skulle ju vara pinsamt om jag nu hade den i fickan och jag bara var paranoid. Säger till Clara att ta med sig den till skolan dagen efter.

Kan berätta en sak om mig; mitt liv är över om jag inte har min iPod med mig. Har absolut ingen aning om vad jag ska göra om jag inte har musik i öronen. Det är speciellt jobbigt på bussresan hem eftersom den är 50 minuter lång. Så jag spenderade hela bussresan med att försöka plugga civics, men det slutade med att jag satt och kollade ut genom fönstret.

När jag väl ska av bussen drar jag upp mina byxor, ännu ett tix jag har, då upptäcker jag att något är i min bakficka. Tro inte då att det är min iPod som ligger där. Jag hade glömt att kolla i bakfickorna eftersom jag aldrig, aldrig, lägger något där..
När jag berättade för Clara att jag hade min iPod skrattade hon bara. Undra varför? Det är ju inte så att det här händer mig hela tiden...

Turn up the music


Jag och Esther hade kul på rasten..


Har kommit hem från en pluggkväll hos Morteza.
Pluggade matte och civics till de två proven på fredag. Det är tur att man inte behöver plugga inför nationella; det hade blivit för mycket plugg för mig!
Imorgon, eller ska jag säga idag, är det Hvitfeldtska dagen. Vilket innebär att jag inte har några riktiga lektioner, skönt! Fast måste ändå med bussen som går runt åtta, så om jag inte ska vara helt död imorgon blir det sängen och sömn för mig nu :)


April 24


Sitter på en buss påväg in till skolan. Är såå redo inför svenska nationella, haha. Nej, känner inte något speciellt inför det. Gäller att bara gå in och göra sitt bästa :)

Min mobil bestämde sig igår för att den inte gillar mig. Den stängde av sig helt random och gick inte att starta på 2 timmar. Var tvungen att nollställa hela mobilen för att ens försöka få liv i den. Lyckligtvis fick jag till slut igång den. Men allt, då menar jag ALLT, har försvunnit på den. Så har inga nummer eller någonting kvar. Underbart.


I wish people would look like their personalities

 

Segdag i skolan idag. Hade fortfarande ingen Physics fastän det var sagt att vi skulle få ha det denna vecka. Efter skolan gick jag med Jansu på stan och åt på Subway, nomnomnom.

När jag kom hem var klockan sex och Linda ville ut och åka skateboard. Jag tog med kameran och fotade.

För två timmar sedan var jag och inhandlade proviant så jag överlever nationella i svenska imorgon. Tror faktiskt det kommer gå bra.

Nu måste jag försöka hinna med att sova innan jag ska upp om 5 timmar för att hinna till provet!


Stole my heart


Har hunnit med så sjukt mycket idag! Känns riktigt bra. Massa papper som är fixade inför skolan och jobbet, har fått ordning på mitt skrivbord och har hunnit med att plugga inför veckan. Det är två nationella prov i svenska och sedan ett Civics prov på fredag. Till det här Civics provet tänkte jag faktiskt läsa igenom häftet vi fått.. får helt enkelt bita ihop och plåga mig igenom det.

Gårdagen var riktigt kul. Lyckades inte övertala honom att kolla på Harry Potter så det blev Harold and Kumar go to White Castle i stället. Lika bra det, komedier is the shit.

1 YEAR

Så mycket händer på ett år.
Det är galet.
1 år sedan, idag.
Kan inte tro det.
Allt har gått så fort.
Ändå känns det som en livstid sen.
Du fattas oss.
Du är saknad.
Du är älskad.
Vi tänker på dig.

Ny Header

Har bytt header och fixat lite med designen, klicka på F5 så kommer det synas!

Sombrero


Har varit sjuk de senaste dagarna. Vilket betyder ligga i soffan och kolla på tv för mig. Har inte varit mycket data, därav ingen bloggning.

Nu ska jag ut och dela reklam. Sedan ska jag ha film-eftermiddag/kväll med Morteza. Tror det blir Harry Potter filmerna, men vet inte om jag kan övertala honom än, haha.

En konversation jag haft i veckan:
Halvmexikanen i min klass: "Alltid när jag hälsar på min släkt i Mexiko ser dom mig som en Amerikanare.."
Jag: "Kan du inte bara slänga på dig en sombrero och snacka spanska då?"
Halvmexikanen: "Då kommer de se mig som en full Amerikanare."
Haha älskar våra djupa samtal...

Waking up early


Vaknar för att kunna åka till skolan en timma tidigare. För att plugga.. Då möter man halva klassen som hoppar på en och undrar hur lovet varit. När man hämtat sig från shocken av att så många människor är i skolan vid den här tiden kommer man på att det är en svenska lektion nu på morgonen för de som har svenska som andraspråk.

Nu blir det plugg!

April 15



Lämnade av Johanna på flygplatsen idag.
Saknar henne redan. Tydligen saknar hon min bäddsoffa. Som från och med nu heter Bosse. Dom ska gifta sig och starta ett nytt liv i Danmark.
That's what she said...
Är helt slut efter den här helgen. Det har varit hur bäst som helst! Nackdelen är bara bristen på sömn. Ska nu gå till sängs och försöka få några timmars sömn innan skolan imorgon. Skönt.

SJUTTTTTON!!!

Äntligen 17! Sjukt onödig ålder egentligen, man får inte göra någonting nytt. Dock är det ett år närmare friheten!

Har spenderat dagen med Johanna (som flugit hit ända från Gotland) och Sara. Började dagen med storfrukost, jättenyttig som man ser på bilden. På kvällen gick jag och Johanna ut på födelsedagsmiddag på Tullhuset. Maten var galet god.

Är så glad för alla presenter och alla gratulationer och att jag får spendera dagen med de mest underbara personer i världen!


Do what you love, love what you do


You'll find us chasing the sun

Sitter och säkerhetskopierar grejer på datorn och tar tag i de sista läxorna. Det är galet mycket som ska göras innan Johanna kommer imorgon. Ja, ända från Gotland kommer hon och det händer inte så ofta, så mitt mål är att bli klar med allt innan imorgon så jag kan rikta all min uppmärksamhet mot henne.
En sak jag har märkt är att jag ser mer fram emot att hon kommer imorgon än mot min födelsedag på Lördag, haha.

Längtar ihjäl mig tills imorgon, om mindre än 20 timmar kommer min bebe vara här hos mig! ♥

Life goes on

Livet är som en enda stor bergochdalbana.
Det finns dåliga och bra stunder, dåliga och bra dagar, dåliga och bra veckor, dåliga och bra perioder.
Den senaste tiden har det hänt rätt mycket i mitt liv. Bra saker. Jättebra saker.
Har varit så upptagen med mitt liv att jag inte haft tid att vara så mycket vid datorn. Och om jag väl hade varit vid datorn och uppdaterat bloggen skulle det inte blivit bra inlägg.
Har insett att ingen förtjänar att vara olycklig. Det finns dåliga perioder i livet så att man ska kunna uppskatta livet när bra saker kommer.
Alla förtjänar lycka.
Och jag tror vet att jag äntligen har gått in i en bra period.

RSS 2.0