Be thankful for every new day


March 19

Ett år sedan du sa mitt namn.
Ett år sedan du såg mig.
Det är löjligt vad lite som kan göra min dag.
Ett leende, en blick, en enkel fras.
Du kan göra mig lycklig på en sekund.
Ett år sedan på pricken idag,
Du sa mitt namn och jag blev glad.


Knockin'

Dagen flöt på. Började med två tråkiga lektioner där vi inte gjorde så mycket. Det visade sig att vi inte hade någon fysik, då smög vi in på musikelevernas övning i Norra Aulan. Insåg att det finns ett antal talangfulla människor på skolan.
Sist hade vi svenskan, men som vanligt hände ingenting och vi fick sluta tidigare.

Är så glad för Johanna som klarade sitt körkort idag!! Grattis!!!

Just nu ska det bli matteplugg. Ska panikplugga in fyra kapitel som det är prov på imon.. kulkul...


March 18

Tjoo
I fredags kollade jag på film med Sara. Vi åt engelskt godis till. Yummeey!
Igår åkte jag till Ullared. Fattade inte riktigt hur jag orkade eftersom Sara stack runt tolv dagen innan, jag kom i säng vid ett och sedan skulle upp vid fem för att hinna med tio i sex färjan. Sov i alla fall i bilen.
Idag har jag hunnit med att dela ut reklam, fixat i ordning med alla inköpta grejer och sprungit med Sara. Skulle jättegärna vilja säga att jag hunnit med och pluggat också, med det vore en lögn.. måste sätta igång och plugga nu, plus att det får bli en pluggdag imorgon..


Standing on a yellow line


Woo, fick inte hjälp av ekonomikompisen. Orkade inte i morse haha. Så ska sätta mig och försöka reda ut det här nu..

Good day. Good day Wednesday.
Kom till skolan en timma tidigare för att plugga. Upptäcker att typ halva IB har ockuperat skolans bibliotek. Vi är inte alls skolans nördar. Nejnej.
Det är i alla fall skönt att komma till skolan och mötas av leende klasskompisar som varit där en timme redan och är hur pigga som helst. Det är just då som humorn fungerar som bäst.



Oh My Goodness


Pikachu


Example





4 låtar av Example som jag bara älskar just nu!!

13 MARS


Har varit extremt dålig på uppdatering det senaste. Vilket har berott på att vi har överdrivet mycket att göra i skolan, jag har varit sjuk och måste ta igen mycket, jag har varit bortrest. Då blir det prioritering på mitt liv och inte på bloggen, tyvärr.

Idag var det fullt upp i skolan som vanligt. Hann hem och fick slänga i mig något att äta innan träningen med Sara. Känner mig rätt så lättad att jag har en smart ekonomi-kompis när mitt grupparbete inom just ekonomi har kört fast. Om jag har riktigt tur kommer jag få hjälp..

Nu blir det till att göra lite matte och sedan sängen.

Before You Quit, Try


Living Like a Rockstar

Har spenderat dagen med plugg plugg och ännu mer plugg. Mys. Har sjukt mycket att ta igen efter en vecka absent.
Melodifestivalen gick ovanligt bra. För en gångs skull var mina 3 favoriter topp 3. Dock delades tredjeplatsen med Ulrik, menmen ;) rätt låt vann i alla fall :)


London

Förra helgen i London var helt magisk. Att åka dit och bara vara. På fredagen fyllde Johanna 18, vi gick till Madame Tussauds och på musikalen We Will Rock You, den var hur bra som helst!
På lördagen åkte vi London Eye och gick runt på Oxford Street. Kvällen var som sagt tillägnad The Wanteds Arena Tour The Code, det var hands down den bästa kvällen i mitt liv. Verkligen en dream come true. Och bara det att Johanna var med och delade upplevelsen gjorde den tusen gånger bättre.
Söndagen ägnades åt en busstur runt staden för att se kända landmärken, på eftermiddagen gick vi på en engelsk pub och såg på matchen mellan Tottenham och Manchester U.
Vi hann med så otroligt mycket och jag känner mig som den lyckligaste personen i världen som har kunnat vara med om det.


Shy Of The Cool

Nu är jag hemma från London. Teknisk sätt kom jag hem i måndags efter att ha rest i ca 14 timmar. Har verkligen haft fullt upp sen dess. Inlämning och prov på tisdagen, sedan massvis av andra läxor också har jag Civicsprov imorgon. Plus en engelska uppgift som ska vara inlämnad, ska ut och fota den nu för att kunna plugga civics sen.
Blir en uppdatering om Londonresan senare!


På väg!

Just nu sitter jag på ett tåg till Stockholm. Sedan bär det av till Arlanda där flyget till London ska avgå! Ska snart träffa Johanna. Äntligen säger jag bara ;)
London - here we come!!

 


RSS 2.0