What's Eating Gilbert Grape

Idag hade jag bara en lektion, det var riktigt skönt! Bara in till skolan för att ha engelska och sedan åkte jag hem. På hemvägen fick jag läst de 4 kapitel vi har i läxa till måndag, haha plugg♥
Vi håller på att läsa "What's Eating Gilbert Grape" och jag har kommit på nu när jag läst att jag såg filmen som är gjord efter boken på konfan i åttan.. haha lyckat!

Just nu har jag tänkt städa mitt skrivbord, få undan alla papper och så. Sedan blir det film! I helgen har jag inplanerat jobb, plugg och övningskörning. Hoppas på att få allt gjort!

Thursday

Är tillbaka i stan, fick låna lägenheten igen, haha! Efter skolan åkte jag och mötte Sara i Nordstan. Vi åt på donken och hade trevligt, haaha.

Just nu har jag engelskan kvar att läsa tills imorgon, sedan kanske jag ska kolla på film eller hoppa direkt i säng. Har inte bestämt mig än.

Sara är en bra fotograf... inte alls suddig!

Guteland

Haha, har precis pratat med Johanna (igen?) Jaja, det blir ofta, men jag klagar inte! Det var ett program om Gotland på tv och då behövde jag expertkommentarer! Hon försökte lära mig lite mer gotländska fast jag lovar att jag är typ sämst, haha.

Nu ska jag packa väska inför imorgon och sedan sova. Måste få sömn! Haha, har märkt att det är mycket prat om för lite sömn.. kanske borde lägga upp ett sovschema till mig själv?

Bild från Johanna! Kommer inte ihåg om den är från hennes blogg eller om jag fått den på mobilen.. i vilket fall är det Gotland!

Camera

Känner verkligen för en systemkamera nu! Kollade egentligen på Canon EOS 60D men kom fram till att den är för dyr om jag ska ha råd med allting som kommer hända. Så jag vill köpa Canon EOS 600D istället som är nästan likadan.

Följe med Sara

Imorse tog jag följe med Sara en bit. Första gången den här terminen och det har redan gått en månad (lyckat..) Dagen gick hur snabbt som helst och jag hann läsa 3 av de 9 kapitel vi har i engelskaläxa tills på fredag på bussen hem. Nu sitter jag och gör spanska läxan, jag ska lära mig att förklara reglerna i ishockey på spanska, för det kommer jag ju behöva kunna... 
Vår fina lilla färja...

It will rain

Juste.. vi fick se resultatet på matteprovet idag och jag hade inte failat helt! Fick i alla fall C på det, och är riktigt nöjd med det eftersom jag trodde att jag verkligen inte skulle få några poäng alls typ..

Nu är läxorna klara tills imorgon så nu blir det bums i säng! Ska upp tidigt imorgon och vill inte upprepa det som hände imorse...

Dead

Jag är helt totalt död! Så ska bara skriva klart engelskan och göra kemifrågorna och sedan hoppa i säng! Kanske inte bokstavligen.. men nästan!
Såhär sitter jag just nu framför datorn.. måste sova!

Calling a friend...

Man ska aldrig ALDRIG hålla en touchmobil i handen om man är stressad, ska låsa dörren och springa till en bil som ska med färjan som går om 2 minuter. Då kan det bli så att man råkar ringa till någon random person i Frankrike. Och hur vet jag nu det? Jo, för det var precis det jag gjorde imorse! Jag märkte det inte förrän jag satt i bilen och vi var halvvägs till färjan och jag hörde någon skrika (typ) från mitt knä. Jag får panik och klickar på avsluta samtalet. Kort efter får jag ett sms med ett frågetecken. Jag ser på numret att det är från Frankrike (de har +33, fråga mig inte hur jag vet det.) Och eftersom jag inte kan franska så ursäktar jag mig på engelska och säger som det var och att jag är från Sverige. Fick inte med allt det i ett enda sms, så det blev lite dyrt.. hehe.. Då bad jag han/hon (visste inte om det var en kille eller tjej då) att om den hade Twitter skulle han/hon följa mig. Och nu kommer jag till det mest otroliga: Hon och jag är lika stora fan av The Wanted!! Jag menar hur random är inte det?!? What are the chances liksom?!

Jaja, det var typ det mest random som hänt mig idag... nu ska jag iväg och träna (whihoo!) För jag hade ju inte precis puls-kontroll på gympan i skolan...

Sunrise

Trevlig utsikt att vakna till.. mindre trevligt att somna om igen så man får stressa resten av morgonen! Nu blir det iväg till skolan, matten börjar en halvtimme senare idag så jag har håltimme mitt i allt.. inte så kul att bo långt bort från skolan då. Dessutom har jag utomhusgympa också, undra vad det är för mysigt vi ska hitta på idag..?

You need me, man, I don't need you

Kärlek på låten!
Ed Sheeran♥

Monday

Idag hade jag Engelskaprov som kändes rätt bra, hann skriva på alla frågor och mer kände jag inte att jag kunde göra, så nu får jag hoppas att resultatet är bra. Sedan lämnade jag också in svenskan, och för er som undrar så har jag Svenska på svenska.. det är typ den vanligaste frågan jag får konstigt nog, haha!

Kom hem vid fem och då pluggade jag lite, sedan pratade jag med Johanna i telefon. HAHA, det är lika roligt varenda gång, tröttnar aldrig på henne! ♥ Sedan såg jag Idol och är så glad över att Robin gick vidare! Tycker bara det var synd att de tog typ alla bra idag istället för att sprida ut det lite..

Haha det regnade idag...

Liseberg!

På söndagen kom vi hem runt halv åtta, och eftersom vi knappt fått någon sömn alls på bussen den natten så var det direkt ner i sängen som gällde! Sedan vaknade jag runt halv elva eftersom jag skulle med elva-färjan till Liseberg. Jag levde ärligt talat på sockerkickar igår!
Haha, Liseberg var kul i alla fall och jag lyckades hålla mig vaken. Men när jag kom hem slocknade jag nästan direkt, då var jag helt död. Så inatt lyckades jag sova i nio timmar vilket är rekord för i helgen!

Stockholm

I lördags fick jag inga bra bilder alls. Det kan bero på att min mobil har världens sämsta batteri(!!) Jag och Sara åkte i alla fall till Stockholm med EF för återträffen. Tyvärr var inte så många där från vår språkresa, men man träffade ändå många man kände! Vi träffade bland annat Cecilia och vi bästämde att om vi har tid och pengar ska vi åka och hälsa på henne i Stockholm någon helg, hoppas verkligen det blir av! Skulle vara så kul!

Men bussresan var ändå värst. Först 6 timmar till Stockholm, sedan 6 timmar tillbaka. På vägen hem fick man nästan ingen sömn alls, tror det var den absolut obekvämaste buss jag någonsin åkt med.. menmen, hem kom vi i alla fall.. och för tidigt. Vi var beräknade att vara framme vid sju. I stället kom vi fram runt halv sex (tror jag, Sara kommentera om jag har fel!)

Vi åt i alla fall Skittles och det hjälpte oss stå ut lite..

Säng säng säng sova sova sova

Väldigt dåligt bloggande i helgen, men det beror på att jag har haft fullt upp! Just nu ska jag sova om jag ska orka med skola imorgon.

Bilder och sånt från helgen kommer upp imorgon, nu blir det säng säng säng sova sova sova!

HeyHiHello - Right Here

SÅ BRA♥

Tagga 14 timmar på buss

Har absolut ingen aning om vad man ska ha med sig imorgon, men tror inte att det är så mycket. Håller på att ladda min iPod med några nya låtar nu i alla fall. Tagga 14 timmar på buss!!
Som tur är har jag en musikexpert som har världens bästa smak som hjälper mig med låttips, hennes blogg hittar ni *drumroll* H Ä R! Tydligen fick jag lite hjälp av hennes kompis också, haha, dock tror jag inte han har någon blogg jag kan länka ^^

Efter iPoden är laddad blir det sängen, så ska jag sova 70 mil i timmen!
Haha min lillasyster har skrivit om mig i sin skrivläxa, här är man stolt ja! ♥

You're in control pressing pause on my heartbeat

Har precis kommit hem och fått i mig mat. Nu ska jag iväg till barngympa med en av mina småsystrar och tjäna pengar (yay!) Tar med lite plugg jag kan göra därborta, tror det blir kemi.
Hahah fiint Malin...

Homework x1000


Om man nu kan tyda det jag skrivit så är det allt som ska pluggas i helgen. Tyvärr så kommer jag inte ha någon tid alls över till att plugga! Klockan tolv på lördag åker jag nämligen till Stockholm för att vara med på EF-Reunion disco och kommer hem runt klockan sju på morgonen på Söndag. På Söndag ska jag sedan till Liseberg, så jag kommer vara helt död efter den här helgen. Nu kommer jag vara ännu mer död eftersom jag har massvis i läxa som måste göras.. men det är väl värt det? Right?

The rush, too much

Imorse blev det liite brottom. Det var tur att pappa kunde köra mig en bit så jag kunde äta frukost i bilen.

Just nu håller jag på att skjuta upp Engelska-plugget som ska göras tills imorgon. Inte bra Malin, inte bra.. får väl ta och stänga datan lite så jag kan fokusera på den. Hemvägen idag tog två timmar (woo..) hahah, som tur är händer det inte så ofta att det tar två timmar, det tar oftast bara en och en halv.
Min fina frukost...

My new lamp

Jag kom på att jag glämt lägga upp en bild på min "renoverade" lampa. Jag och pappa har nämligen gjort om min gamla Barbie-lampa till världens (enligt mig) coolaste lampa!
Och det bästa är att det är billigt att göra det! Det vi gjorde var att vi köpte självhäftande lampskärmsmaterial på Panduro för ca 10 kronor. Sedan hittade jag en lagom stor bild (i megapixlar) som vi skrev ut på fotopapper, det kostade också ca 10 kronor. Så allt som allt kostade världens coolaste lampa endast 20 kronor!

L Y C K L I G

Lightning

ÄNTLIGEN har The Wanted släppt sin senaste video! Den här gången till låten Lightning.
Jag svär, de blir bara bättre och bättre! Love 'em ♥

Hejdå, vi ses, adjö, farväl, godnatt sov gott min vän!


Hahaha, var tvungen att dela med mig av gamla minnen! Jag och Johanna pratade i telefon och delade videotips med varandra och helt plötsligt kom den här fram (är inte riktigt säker på hur det gick till..)
Hur som helst älskade jag Nalle i ett stort blått hus när jag var liten och speciellt Hejdå-sången, som jag fick reda på idag är Gotländsk från början!

After today

Nu är jag helt totalt slut. Men det är inget emot vad jag kommer vara efter denna helgen, fullt upp kommer det vara!

Idag var det en vanlig dag i skolan, den bara rullade på liksom (kan inte fatta att det redan gått fem veckor i skolan, WHAT?!). När jag kom hem pratade jag med Johanna i telefon. Jag skrattade ärligt talat så jag låg dubbelvikt i soffan med tårar i ögonen. Hon är för skön hon!

Tänkte i alla fall sova nu eftersom jag ska med halv sju-färjan imorgon (yay!) Åh, blir trött bara jag tänker på det..
Godnatt♥


Let's not take it slow

Imorgon är det skolfoto i skolan. Haha, jag trodde ärligt talat det var sista gången förra året. Menmen, det blir väl bara att bita ihop och sedan hoppas att man inte kommer se för bedrövlig ut. Jag hade faktiskt tänkt ta en tidig kväll (ja, tio är tidigt för mig) det är den tidigaste tiden jag kunnat gått och lagt mig på på länge, ska bli härligt att kunna sova lite mer än 7 timmar!

Kontrast

Hahaha höll på att garva ihjäl när jag såg de här två bilarna på färjan!
Älskar när megastora saker är bredvid något pyttelitet! Det som hade kunnat få mig att skratta ännu mer var nog om killen som körde den röda bilen var biff och han som körde den svarta var jätteskral.
Haha, är det bara jag som tycker sånt här är extremt kul?

Keep your head up

Är helt slut! Kom hem från skolan för ungefär en timma sedan. Då hade jag precis sprungit 3 km på gympan, kul! (eller..) Nu ska jag iväg på träning, oj vad jag håller igång HAHA!

Matteprovet idag var jättesvårt och det var det inte bara jag som tyckte. Kände mig helt blåst när jag satt där, det var 100 gånger svårare än det vi pluggat in.. men förhoppningsvis förstår läraren att hon gjort ett för svårt matteprov och inte utgår från bara ett prov när hon sätter betyg, så det ska väl ordna sig.

Nu måste jag skynda mig! Tänkte cylka idag och måste fixa vattenflaska, lite sen får jag bli.. Hej! ♥
Sockersug..

Ta hand om livet

Idag hade vi föreläsning i två timmar om droger. Det var en man som pratade om sitt missbruk och jag fattar inte hur allt det han varit med om kan ha drabbat en människa! Han hade varit med om så mycket hemskt och ändå står han fortfarande här idag med en positiv syn på livet, har stor respekt för honom!

Det var över huvudtaget inte så mycket engelskt i skolan idag, det enda var historian på morgonen, sedan var föreläsningen och sist svenskan. Nu efter skolan har jag bara pluggat matte inför imorgon och jag hoppas verkligen något har satt sig i alla fall.

Men just nu är jag så slut att jag knappt orkar hålla ögonen öppna..

Godnatt! ♥

Sunday

Har på mig världens goaste tröja! Haha, kom precis hem från stan och har köpt lite höstkläder. I'm ready, hösten kan komma!

Men nu blir det läxor. Har nästan inte pluggat något alls i helgen.. inte bra. Har som tur är inte så mycket läxor kvar att göra!

Födelsedagslunch

Väldigt intressant att se mat, ja. Och rosa bubbel!
Hahah Sara gillade mina presenter. Hon fick en hajpenna (som hon ska ha i skolan, höhö), Skittles och hörlurar som ser ut som cupcakes!

Nu ska jag dela ut reklam och sedan blir det läxläsning!

HAPPY BIRTHDAAY TO YOUUUU

Idag har jag än så länge bara ätit frukost och sorterat reklam. Men nu ska jag ta moppen (som inte blivit använd på år och dar) till födelsedagsbarnet Sara!
GRAAATTIS!! ♥

Fötter

Just nu sitter jag på en tom färja. Är det ingen annan som börjar skolan eller jobbet vid den här tiden??

Hahah var tvungen att ta en typisk färjebild...

Waterloo Road

Det var skönt att kunna sova ut lite inatt i alla fall. Just nu sitter jag och äter frukost och ska se sista avsnittet av Waterloo Road som kom ut igår, fast då var jag för trött för att kolla.

Runt tio åker jag till skolan, tror att jag kommer kunna hålla mig vaken under de två lektionerna jag har i alla fall, haha!
Lika?

September 15th

Bloggade inget igår eftersom jag varit med om någonting jag inte önskar att någon någonsin behöver vara med om. Det var efter skolan och vi (jag och några kompisar) skulle gå och ta spårvagnen. Spårvagnen hade kommit och var påväg att åka, en av mina kompisar sprang över vägen precis när det slog om till rött ljus. Efter henne började min andra kompis springa. Och ut ur ingenstans kom en bil. Ljudet från bromsarna och dunsen när bilen körde på Kajsa (använder ett annat namn) ekar fortfarande i huvudet. Det var som på film, jag fattade inte att det hände. Bilen hade kört på henne och sedan låg hon bara på gatan.
Som tur var fick hon inga allvarliga skador, hon bröt benet, men med tanke på vad som kunde hänt så gick det rätt bra.

Efter all dramatik igår kom jag hem och pratade med världens goaste Johanna i telefon i över två timmar.. haha, tiden bara flög fram! Hon lärde mig lite Gotländska inför resan dit, hehe. Åh vad jag längtar! Vill träffas nuu!

Idag har jag inte gjort så mycket annat än att vara i skolan och komma hem för att plugga. Gjorde precis klart allt inför imorgon i alla fall. I helgen blir det till att plugga matte eftersom jag har mitt första matteprov på tisdag!

Men nu blir det sängen. Vet inte vad det är med mig. Har hållt på att somna hela dagen. Får försöka ta vara på sovmorgonen imorgon, haha.

Vila I Frid Charlie ♥

Fick för en stund sedan reda på att Lars 'Charlie' Johansson gått bort i cancer.
Får bevara de minnen jag har av honom. Det var han som fick mig att älska ishockey och speciellt ett lag; Färjestad.
Han kommer alltid leva kvar i ishockeyn. När han dog var Färjestad fortfarande Svenska Mästare, en stolthet. Hans stol kommer nu stå tom i Löfbergs Lila Arena.
Vila i frid Charlie ♥

England

Ja.. det där med läxläsning går inte så bra när man fastnar vid tvn. Programmet "Location Location Location" är såå bäst! De letar hus i England och idag var det några som letade lägenhet i London.
Längtar nu mer än någonsin, eller vad säger du Johanna?? ;)

Men nu bär det av mot träning!

Tjoo

Hihi, Sara ringde precis. Jättejobbigt att man inte hinner träffas så mycket som man egentligen vill.. men imorgon börjar tantgympan igen (!!) och på lördag fyller Saris 16! Det var det  hon ringde om, haha. Hon ska få en fin present av mig. Riktigt fiin! Mwah!

Idag var det en riktigt seg dag i skolan. Fast det fanns människor där som lyste upp dagen mitt i det mörka!
Som på Historian. Läraren förhörde oss om läxan också frågade han en kille om vilka skillnader det var mellan Australopithecus och den moderna människan. Killen kunde inte och då räckte Matti upp handen. Det verkade som om han var helt säker på att han visste, men det han sa var:
"Erm, well, those people didn't have any iPhones!"
Hahahaha, där höll hela klassen på att garva! Aja, det är skönt med människor som gör dagen kul, haha!

Idag har jag haft absolut ingen ork alls, har gjort spanska-läxan tills imorgon but that's it. Orkar inte ens börja med läxorna som är till slutet av veckan. Får hoppas att jag får tillräckligt med sömn inatt så dom blir gjorda imorgon.
Åh vad söt jag är när jag är trött.. INTE. Hahaha godnatt!

9/11

Idag är det 10 år sedan. Tänkarna går till alla som drabbats på ett eller annat sätt ♥

I should be studying

Har precis kommit hem från en dag i staden, haha jag får inte nog trots att jag är där största delen av veckan nu. Igår vaknade jag vid halv två (halv två!! Fattade inte att jag kunde sova så länge..) och sedan åkte jag ut med reklamen.

Denna helgen har jag lyckats igen. Låtit bli läxorna tills absolut sista bra. Inte smart Malin, inte smart. Så nu skall lilla Malin sätta sig och göra läxorna. Ja det ska hon. För det blir inte kul om jag inte gjort dom tills imorgon. Inte kul.


TGIF

Nu ska jag gå ner och ta spårvagnen till skolan snart. Älskar att jag bara har två lektioner på fredagar och att dom ligger mitt på dagen! Först engelska och sedan historia.
Efter skolan ska jag tillbaka till lägenheten, hämta alla saker och sedan ta mig hem.. kommer se ut som en packåsna, men men..
Jag..

Heartbeat - Tom Rickels

Jätteskön låt! Han har skrivit den själv, fast han brukar göra covers och det är bara till vissa låtar hans röst passar..

När man inte orkar...

..laga mat, så gör man färdigmat!
Nackdelen är att det aldrig blir som på paketet...

Moves Like Jagger


Hula hoop

Nej, vår klass vann inte insparken. Tur det! Vi fick sluta tidigare då, haha. Slutade runt 3.
Jag var jättebra på att vara i hejarklacken, hör inte hemma på planen i alla fall...

Nu har jag precis läst historian och ska sätta mig och analysera en ny novell till engelskan imorgon... (yay!)
Hahaha go ♥

Insparken

Ja, såhär öde ser det just nu ut på Heden i Göteborg. Jag hade förväntat mig massor av folk när jag skulle komma fram.. hade inte räknat med att jag skulle komma en timma för tidigt... Just nu är det i alla fall bara en halvtimma kvar tills vi ska träffas.. åh vad bra Malin, jättesmart du är som bestämde dig för att det kaske skulle ta en och en halv timma till Heden när det egentligen bara tar en halvtimme.. jättesmart!

Hoppas bara det kommer några mer snart...

"Storräknare"

Köpte en ny miniräknare igår... eller, man kan ju ta bort "mini" eftersom den är jättestor!! Haha, har än så länge ingen aning om hur den fungerar, but I'm working on it!
Vet inte om ni fattar hur stor den egentligen är?! Kolla mitt lilla suddigum...

Okej.. hur ska jag skriva det här..? Matrix var inte riktigt värd att se på så jag bröt (inte ens halvvägs..) och började titta på Glee i stället. Förlåt pappa, men Matrix var liksom inte riktigt min film...

Matrix

Nu tar jag ett paus i pluggandet och kollar på film i stället!
Ska kolla på Matrix som pappa skickade med mig. Han tycker jag ska kolla på den så han kanske får någon att prata om filmen med, haha.
Hoppas den är bra!

En fråga...

Andy Grammer - Keep Your Head Up
Hur kan jag ha missat den här låten?! Den är typ ett år gammal.. all I can say is...
I love it!!

Ringdingdong

Idag började det helt random en ny kille i klassen. Han bytte från IB på IHGR.. och inte för att säga något dåligt om IHGR, men alla dom jag känner som går/gått/känner någon som går där har inte gillat IHGR... så det verkar inte som om IHGR är någon bra skola.
I alla fall så hoppas jag att NyaKillen kommer in snabbt, för trots att vi bara gått två veckor har vi hunnit med jättemycket! Idag hörde man när lärarna sa till honom de saker han behöver göra för att komma ikapp... stackarn...

Jaja, för att komma till något helt annat så bor jag i stan igen nu. Kommer flytta hem på fredag tror jag, haha. För på Söndag kommer mormor och morfar hem och vill ha tillbaka sin lägenhet...

Nu ska jag göra lite läxor tills jag inte orkar mer!

Hahaha gud, en av de första bilderna någonsin med camen.. har inte med mig den så det fick bli en gammal bild som fanns på datorn.

SHINee

Åh, vet inte varför, men den här sätter sig på hjärnan!
Trots att jag inte fattar vad dom sjunger om är låten jättebra och dom kan dansa!!

Let the sun shine

Är hemma och sover en natt på ön nu. Imorgon flyttar jag in till stan igen och kommer sova där resten av veckan. Kom hem från träningen för en timma sen, första träningen för iår. Nu ska jag bara analysera en engelsk novell tills imorgon så blir den sängen sen!
Haha, pratade precis med Sara som har nollning nu. Stackarn åkte tidigt hemifrån imorse och är påväg hem nu.. själv skulle jag varit helt död...

Superman

Bröt pluggandet klockan åtta och kollade på Idol istället. Jag kunde skratta ihjäl mig åt Alexander Bard! Inget illa menat om du som läser är hans största fan.. men vem tror han egentligen att han är?! Hela tiden ska han säga vad han tycker och om någon annan skulle tycka annorlunda så skulle han tjata ännu mer. Sättet han pratade på var nästan ännu värre! Som om alla skulle ge vad som helst bara för att höra vad han har att säga?? Nej, jag är inte hans största fan kan jag ju säga.. Men sedan vet jag inte riktigt vad dom tänker med heller. Dom skickade flera vidare som inte kunde sjunga, antingen för att dom hade en bra personlighet eller för att dom hade "fejset" som Bard sa.
Nej, jag gillar inte när människor döms på grund av deras utseende. Vare sig om det är bra för dom eller inte!

Hahah, kom på att idag i bambakön (matkön) så gick det en kille framför mig. Jag har ingen aning om vem killen var. Men när han skulle ta biffar (för det var maten idag) så börjar han sjunga Batmanlåten ungefär såhär:
"Nananananananananana BIFFAR!!"
Hahaha too excited?!

Nu ska det i alla fall bli sängen för mig! Orkar inte så mycket mer nu.
Godnatt ♥
Superman♥

In the city again

Det blev inte så bra uppdatering i helgen.. det berodde på att jag satt med massa läxor (som jag som vanligt skjutit upp...) och i söndags träffade jag massa släkt i Dalsland (trevligt trevligt). Min mormors bror fyllde åttio så då blev det till att åka upp och fira!

Idag hade jag vanliga lektioner, fick läxa i alla ämnena (4 stycken) men har suttit och gjort 2 av läxorna nu i alla fall. Efter skolan åkte jag och handlade mat inför veckan. Kommer sova varannan dag i stan eftersom mormor och morfar stannar kvar i Dalsland tills nästa helg. (Yay!) Hahah, tycker det ska bli jätteskönt att få ha en lägenhet för mig själv, även om det bara är i två eller tre dagar...


Haha, undra om mormor och morfar hade kännt igen sitt köksbord under alla mina läxor...?

UPP

Vilken film..?

Plugg

Igår var jag med Sara. Hon berättade om sin nollning på Polhem som inte börjat på riktigt än.. hahah, I feel for her!
Idag var det egentligen meningen att jag skulle åka upp till Dalsland, men nu tror jag att mamma har ändrat så att vi ska åka imorgon. Jag har ingen som helst aning. Vet i alla fall att det är släktkalas imorgon och jag har mängder av läxor som ska in på måndag och tisdag.. stressstressstress!

Det är okej att känna


Frukost

Sitter nu och äter god frukost. Ska snart gå ner till spårvagnen och njuta av att det inte kommer ta en och en halv timme till skolan!
Det bästa med frukosten?
Det är choklad i müsliin!!! ♥

Garfield

Söta små Katten Gustaf-cupcakes!
Jag lovar att om jag gjorde de här till pappa skulle han bli överlycklig. Han älskar Katten Gustaf, haha!

OBS! Vet inte vem som gjort dem på riktigt, tyckte bara att dem var riktigt söta.

Morgonmys

Jag skulle definitivt inte ha något emot att skaffa mig en lägenhet inne i stan! Även om jag bara skulle använda den för att sova över. Klockan är 9.30 och jag ligger fortfarande kvar i sängen! Om jag hade varit hemma skulle jag behövt vara uppe nu. Känns jätteskönt att veta att jag kan ligga kvar i sängen en stund till, utan att behöva stressa!
Kanske inte låter så kul, men för mig är det rena himmelriket! Jag hatar att stressa och gå upp tidigt. Jag tycker att skolan borde vara på eftermiddagen istället.
Men det är ju bara min åsikt.
Yay mormors säng ♥
Ska nog tvinga mig upp ur den om en halvtimme...

Data eller bok..?

Hur smart är inte det här?! Man kan lätt smuggla med sig datorn överallt (kanske inte överallt, men till ställen som tillåter böcker i alla fall.)
Så cool!

Tardis

Vi har ett randomt placerat skåp i en korridor i skolan.
Min fråga är inte varför det står där.
Min fråga är: varför har ingen målat det blått?
Då skulle alla som är Doctor Who fans må lite bättre. Vi skulle få se Tardis.
Om du inte kollar på serien Doctor Who.. sök upp och läs om den så kommer du förstå.

Hveckobrev

Whiho! Fick mitt första Hveckobrev idag! Hahah, barnsligt glad...


Thai

Sitter och myser med thaimat inne i stan. Lånar mormor och morfars lägenhet nu när dom är borta så jag inte har så långt till skolan.
Tänkte mysa till någon film på tv, men hittade ingen bra..
Kom förresten på att jag gått en hel vecka med lektioner nu.. härligt!

RSS 2.0