We got the power


Sov över hos Esther fredag-lördag. Anledningen till att uppdateringen kommer nu är för att Blogg.se-appen tydligen inte fungerade som den skulle, för om den hade gjort det hade det funnits inlägg (plural) på bloggen nu. Så det här får bli ett kombinerat inlägg.

På fredagen gick vi bara halva dagen i skolan eftersom vi hade lektioner inställda. Den kvällen skulle vi på en engelsk teater med engelskan. Jag och Esther kom dit tjugo minuter för tidigt, så i väntan på de andra började vi hoppa på studsmattan som finns utanför teatern. Och ja, vi går på gymnasiet. Vi är inte barn längre. Eller..?
Teatern var i alla fall bra. Skådespelarna kom från Manchester så jag ääälskade dialekten.
Natten spenderades i Esthers hus med Toy Story mataron. Åter igen, vi går på gymnasiet. Vi är inte barn. Toy Story filmer växer man aldrig ifrån.

Vi vaknade runt halv tolv på lördagen, gjorde i ordning oss på en timma och åkte sedan iväg för att dansa med några andra kompisar. Vi dansade i tre timmar till B.A.P.'s nya låt, Power. Det är en sjukt snabb dans. När vi hade gått igenom ett antal danssteg i slow motion gjorde vi dem till musiken. Vi hade lärt oss dansstegen till typ 3 sekunder. Men kul var det!
Kom hem vid 6 till ett nystädat hus som luktade pizza. Det blev hembakad pizza två kvällar i rad - muums.

Idag (söndag) vaknade jag tolv och har hunnit med både jobb och en del plugg. Har varit en otroligt slapp dag. Pratade med Gotlands skönhet om allt och inget. Kändes skönt att uppdatera lite :)

Nu blir det sängen för mig, äntligen. Kommer sova som en liten gris.

Kommentarer
Posted by: Johanna

Gotlands skönhet..värsta jag har hört..hahaha ;)

2012-05-08 @ 22:40:37

Skriv en kommentar här:

Namn:
Remember me?

E-mail: (will not be published)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0